sulje

Lihakauppa

Keväällä 2018 perustimme Kannukseen Lihakaupan. Annoimme sille nimeksi Kannuksen Lihakauppa – mitä sitä kiertelemään. Yhtä suorasukaisesti kerromme, miksi Kannuksen Lihakauppa perustettiin: Siksi, että parhaalla on paikkansa. Lihakauppamme paikka on Kannuksessa, josta lihaa on suomalaisten pöytiin lähtenyt jo 80 vuotta. Parhaiden makujen paikka taas sinun lautasellasi. Siksi yhdistimme vuosikymmenten kokemuksen uudenlaiseen intohimoon tehdä aidosti hyvää ruokaa.

Kannuksen Lihakaupassa grillataan, maustetaan, paistetaan ja marinoidaan uudella tyylillä, rohkeilla mauilla, rennolla otteella ja tietenkin vain parhaista paloista.

Kannuksen pitkä historia lihankäsittelyssä varmistaa, että kaikki tuotteet tehdään vankalla ammattitaidolla ja -ylpeydellä. Kannuksessa liha on kunnia-asia: se on tuonut kuntaan leivän jo 80 vuotta – ja tietysti lihan leivän päälle. Mutta on kokemuksesta hyötyä myös herkullisten hintojen kannalta. Valmiin tuotantokapasiteetin avulla hinnat pystytään pitämään kuluttajaystävällisinä korkeatasoisimmissakin tuotteissa.

Kannuksen Lihakaupan laadukkaat ja ennakkoluulottomasti maustetut kokolihatuotteet grillaukseen ja rentoon ruoanlaittoon löydät ruokakaupoista ympäri Suomen toukokuusta 2018 alkaen.

Parhaalla on paikkansa